About BCC Corporate payment solution company

Over BCC Corporate

Eén van de meest toonaangevende aanbieders van Visa en Mastercard Corporate Kaarten in de Benelux 

BCC Corporate is één van de meest toonaangevende aanbieders van Visa en Mastercard Corporate Kaarten in de Benelux en ver daarbuiten, met verschillende grote multinationale ondernemingen en instellingen die tot ons klantenbestand behoren. Naast onze zakelijke betaaloplossingen, bieden we eveneens geavanceerde kaarten aan voor particulieren zoals Miles & More betaalkaart en Mastercard Gold kaart.


Sinds 3 mei 2017 zijn wij officieel overgenomen door AirPlus International. Samen met hen en een deskundig team van gemotiveerde werknemers streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke dienstverlening aan te bieden.

Als BCC klant profiteert u van deze overname. U kunt uw vertrouwde product blijven gebruiken en krijgt tegelijkertijd toegang tot het volledige aanbod van AirPlus.
Het is een stap om u beter en efficiënter van dienst te zijn.


De overname maakt deel uit van AirPlus' Europese groeistrategie op de markt van virtuele en mobiele betaaloplossingenproducten dat u zal u voorzien van producten en diensten die internationaal gestandaardiseerd zijn.


Voortbouwend op jarenlange ervaring in de sector van betaaloplossingen voor zakelijke reizen, is het de ambitie van de twee nieuwe General Managers Nicolas Ancot en Michael Fürer om de activiteiten van AirPlus en BCC Corporate in de Benelux verder uit te bouwen.

Vragen over onze zakelijke of particuliere betaalkaarten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.